U bent hier:

Aanmelden Professional Certification

  1. Registreren – Registreer je als trainingsprovider bij buildingSMART en betaal de registratiekosten.
  2. Accreditatie documentatie - Je ontvangt toegang tot onze training provider website waarop een aantal documenten met hierin de algemene voorwaarden, procedures en een aantal formulieren staan. Retourneer deze ingevuld naar education@buildingsmart.nl waarop basis waarvan wij de accreditatie zullen uitvoeren. Ook stel je nu je lesprogramma samen op basis van de ontvangen documenten.
  3. Toetsing lesprogramma – Je legt jouw lesprogramma voor aan buildingSMART, waar een werkgroep toetst of het aan de vereisten voldoet. Wanneer dit het geval is kan je het programma gaan ontwikkelen en aanbieden.
  4. Ontwikkeling lesprogramma – Ontwikkel een lesprogramma op basis van de materialen die je ontvangt, waaronder een kennisbank met alle definities en begrippen (de BOK), een examenprogramma met examenvragen en het certificeringsprogramma voor opleiders. Je bepaalt zelf hoe jouw lesprogramma er precies uitziet. Uiteraard moet dit wel voldoen aan de eisen van door buildingSMART.
  5. Aanbieden lesprogramma – Jouw organisatie kan nu het opleidingsprogramma gaan aanbieden.
  6. Certificering - Na afloop van het lesprogramma leggen deelnemers bij buildingSMART een (online) examen af. Als training provider betaal je een vast bedrag per deelnemer die een examen aflegt. Bij een goed resultaat ontvangen deelnemers het internationaal erkende certificaat.

Velden met een * zijn verplicht.

aanmelden als training provider


Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.