U bent hier:

After-Summit evenement buildingSMART Benelux

Geplaatst: 28/10/2022

De buildingSMART Standards Summit in Montreal zit erop, maar de herinnering is vers. Om ervaringen uit te wisselen, organiseren wij op donderdag 10 november een after-Summit evenement. U bent vanaf 15.30 uur welkom op het kantoor van RHDHV aan de Laan 1914 35 in Amersfoort voor een kijkje in de wereld van open standaarden. Schrijf u nu in.

De after-Summit biedt een terugblik op de afgelopen Summit en een blik vooruit op een nieuw toekomstperspectief. Wat heeft het evenement in Montreal gebracht en wat maakte de meeste indruk? Welke ervaringen deden we op, welke nieuwe contacten legden we en welke interesses zijn gewekt? U bent van harte welkom op de Amersfoortse RHDHV-locatie om mee te praten over de onderwerpen die spelen binnen de International Friendship Club, zoals IDS (met als welbekend voorbeeld de BIM base IDS) en bSDD (Data Dictionary service van buildingSMART International). Naast de gebruikelijke thema’s rondom IFC en BCF, bespreken we activiteiten behorende bij specifieke domeinen, zoals de Airport Room, Building Room en Construction Room. Kortom, genoeg onderwerpen en voer voor discussie.

We ontmoeten u graag op donderdag 10 november in Amersfoort. Schrijf u nu in. Heeft u vragen over dit evenement? Stuur dan een e-mail naar: Mathijs.natrop@buildingsmart.nl