U bent hier:

Bestuursleden gezocht

Geplaatst: 10/02/2023

 

BuildingSMART is op zoek naar gemotiveerde en ervaren personen om ons bestuur te versterken als penningmeester of technisch coördinator.

Wij zijn momenteel op zoek naar kandidaten:

Penningmeester 
- Technisch Coördinator

De beschrijving van beide functies treft u aan via deze pagina's.

Wij zoeken kandidaten die werkervaring hebben bij een van onze aangesloten deelnemers en in staat zijn om op korte termijn extra inspanningen te leveren. Als u geïnteresseerd bent in deze mogelijkheid, stuur dan een korte motivatie naar bestuur@buildingSMART.nl

Waarom buildingSMART?

Als bestuurslid van buildingSMART Benelux ben je niet alleen betrokken bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van openBIM, maar krijg je ook de kans om actief mee te werken aan het vormgeven van de organisatie en daarmee de toekomst van de bouwsector. Dit doe je niet alleen op nationaal niveau, maar ook op internationaal niveau. Als bestuurslid ben je namelijk onderdeel van een groot en sterk internationaal netwerk van professionals en experts op het gebied van openBIM.

Als penningmeester of technisch coördinator speel je een cruciale rol binnen het bestuur en draag je bij aan het realiseren van de doelstellingen van buildingSMART Benelux. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het beheren van de financiële zaken van de stichting en zorg je ervoor dat alle financiële administratie accuraat en up-to-date is. Als technisch coördinator houd je toezicht op de uitvoering van technische programma's en initiatieven van de stichting. Je bent dus betrokken bij de strategische en operationele kant van de organisatie.

Daarnaast biedt het bestuurslidmaatschap ook kansen op persoonlijke ontwikkeling en groei. Je kunt bijvoorbeeld ervaring opdoen op het gebied van bestuurlijke besluitvorming, netwerken en samenwerken met andere experts op het gebied van openBIM. Bovendien is het bestuurslidmaatschap een waardevolle aanvulling op je cv en kan het je in de toekomst nieuwe kansen bieden.

Kortom, als bestuurslid van buildingSMART Benelux draag je niet alleen bij aan de ontwikkeling van openBIM in de Benelux, maar krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in een inspirerende en internationale omgeving.

Neem contact op

Voor wie alvast van gedachten wil wisselen, zijn de contactgegevens van onze huidige bestuursleden te vinden op onze website

Word lid van ons team en help ons om innovatie en vooruitgang binnen de bouwsector te blijven stimuleren.
Wij verzoeken u vóór 10 maart te reageren, daarna gaan we de eerste gesprekken aan met kandidaten.