U bent hier:

openBIM® Awards Programma

Geplaatst: 16/03/2023

De inschrijving is op 15 maart geopend voor het jaarlijkse openBIM® Awards Programma!

Sinds de lancering is het buildingSMART Awards Programma blijven groeien, met veel inzendingen wereldwijd. Recent was het de eerste keer in drie jaar dat het Awards-programma werd gehouden tijdens een internationale summit in Montreal. Een verslag van de winnaars voor 2022 vindt u hier.

Er zijn enkele nieuwe toevoegingen aan het programma, waaronder meer aandacht aan Sustainability Excellence, waarbinnen circulaire economie, koolstofarme strategieën, energiebeheer, hernieuwbare energiebronnen, duurzame materialen en andere groene initiatieven. 

Aidan Mercer, Marking Director, buildingSMART International: "Het Awards Programma is een vast onderdeel geworden van onze activiteiten bij bSI, en we kijken er altijd naar uit om meer te leren over sommige van de ingediende projecten. Het is een moment waarop we de beste praktijken, technische uitmuntendheid en toegepast gebruik van open standarden zien. Het programma evolueert altijd, en ook 2023 wordt ongetwijfeld een spannend jaar voor de awards, met als hoogtepunt de presentatie van de finalisten op de International Standards Summit in Lillestrøm, 18-21 september 2023".

Meer informatie over het programma vindt u op de speciale webpagina's op de internationale site.