U bent hier:

openBIM awards 2023

Geplaatst: 12/04/2023

Londen, U.K. - 15 maart 2023 - buildingSMART International (bSI)

Het doet ons genoegen aan te kondigen dat de inzendtermijn voor het jaarlijkse openBIM® Awards Programma 2023 nu geopend is. Hierbij nodigen we u uit om te overwegen dit jaar in te zenden, of om collega's of klanten uit de industrie te informeren over de geweldige kans om bekroond te worden voor uitmuntendheid in openBIM.

De inzendtermijn is twee (2) maanden, maar wacht niet te lang - de concurrentie wordt elk jaar harder. Kijk hoe u bedrijfswaarde en duurzaamheidscriteria kunt vastleggen om dit jaar de concurrentie voor te blijven. Bekijk het op de bSI website https://www.buildingsmart.org/awards/bsi-awards-2023/

Sinds de lancering is het buildingSMART Awards Programma blijven groeien, met veel inzendingen wereldwijd. Het was ook de eerste keer in drie jaar dat het Awards-programma werd gehouden tijdens een internationale summit in Montreal. Een verslag van de winnaars voor 2022 vindt u hier.

Er zijn enkele nieuwe toevoegingen aan het programma, waaronder meer definitie rond Sustainability Excellence, waaronder de demonstratie van circulaire economie, koolstofarme strategieën, energiebeheer, hernieuwbare energiebronnen, duurzame materialen en andere groene praktijken. Er is ook een nieuw onderzoek naar ROI en bedrijfswaarde, dat de directe voordelen en impact van de normen en diensten in de projecten onder de aandacht wil brengen.

Aidan Mercer, Marking Director, buildingSMART International, zegt: "Het Awards Programma is zo'n kenmerk geworden van onze activiteiten bij bSI, en we kijken er altijd naar uit om meer te leren over sommige van de ingediende projecten. Het is een plaats waar we beste praktijken, technische uitmuntendheid en toegepast gebruik van normen en diensten zien in het licht van onze benchmarking. Het programma evolueert altijd, en ook 2023 wordt ongetwijfeld een spannend jaar voor de prijzen, met als hoogtepunt de presentatie van de finalisten op de International Standards Summit in Lillestrøm, 18-21 september 2023".

Meer informatie over het programma vindt u op de speciale webpagina.