U bent hier:

Nieuw bestuurslid buildingSMART NL

Geplaatst: 14/04/2023

Ik ben Herwin Voortman, 34 jaar oud en ik woon in Rijssen. Ik ben medeoprichter en CTO van BIM4ALL en als bestuurslid van buildingSMART Nederland vind ik het belangrijk om bij te dragen aan verdere standaardisering binnen de bouwsector.

Ik ben ervan overtuigd dat gestructureerde samenwerking essentieel is om de sector te verbeteren. Door betere samenwerking tussen verschillende partijen mogelijk te maken, kunnen we effectiever en efficiënter werken en onze processen verbeteren. Standaardisatie is daarbij een belangrijk middel om dit te bereiken, aangezien er in de bouwsector vaak sprake is van veel spraakgebrek en dit kan leiden tot onnodige discussies.

Als bestuurslid van BuildingSMART zal ik mij ook richten op het vergroten van de toegankelijkheid van digitale technologieën in de bouwsector en het bevorderen van een open samenwerking in de keten. Ik ben ervan overtuigd dat BIM4ALL als achterban een belangrijke rol kan spelen om de sector in beweging te houden en waar mogelijk te versnellen.

Kortom, ik ben vastberaden om mijn kennis en ervaring in te zetten als bestuurslid van BuildingSMART om de digitale bouwsector te optimaliseren en te laten groeien.