U bent hier:

digiGO levert belangrijke bijdrage aan IFC vertaalproject buildingSMART Nederland

Geplaatst: 24/08/2023

buildingSMART Nederland en digiGO slaan opnieuw de handen ineen. digiGO zegde onlangs € 14.500 toe aan het nieuwe IFC vertaalproject van buildingSMART Nederland.

Met het IFC vertaalproject richt buildingSMART Nederland zich op het verbeteren van de interoperabiliteit en consistentie in de Nederlandse bouwsector door middel van een uniforme vertaling van het IFC-schema 4.3. Een belangrijk doel, wat digiGo met haar bijdrage onderschrijft. De vertaling is in het belang van de hele bouwsector om de adoptie vergroten, daar dragen buildingSMART en digiGO graag aan bij.

Met de funding van digiGO is de financiering voor dit project voor 50% rond. buildingSMART Nederland is nog hard op zoek naar andere organisaties die dit project een warm hart toedragen. Bijdragen kan door te doneren in tijd of geld. Kunnen we op uw steun rekenen?

Neem contact met ons op via bestuur@buildingsmart.nl of ga naar het project.