U bent hier:

Maak kennis met onze nieuwe Professional Certification opleidingsaanbieder CN3

Geplaatst: 11/04/2024

We verwelkomen CN3 als nieuwe Professional Certification opleidingsaanbieder van buildingSMART Benelux. CN3 is de eerste partij die Engelstalige trainingen gaat verzorgen in Nederland, België en Luxemburg. Tijd om even kennis te maken!

Sreelatha Chunduri, Managing Director Digital Management and Transformation bij CN3: “CN3 loopt voorop in de digitale bouwrevolutie. Wij begrijpen de uitdagingen van de industrie en bieden krachtige digitale oplossingen op maat. Onze toewijding aan innovatie, technologische ontwikkeling en bouwexpertise maakt ons de ideale partner voor leertrajecten.”

  • Op maat gemaakt voor AEC-professionals: Leer de nuances van digitale constructie, openBIM en hoe dit de architectuur-, engineering- en bouwprojecten en de diverse belanghebbenden beïnvloedt.
  • Praktische ervaring: Met de expertise van CN3 op het gebied van digitaal beheer, digitale oplossingen, SaaS-applicaties en datagestuurde constructie krijgt u praktische inzichten in BIM-processen en -toepassingen.
  • Internationale erkenning: De cursus wordt gegeven door professionals uit de CN3-bouwsector met een uitgebreide ervaring in zowel AEC- als technologie-industrieën. De cursus voldoet aan de strenge kwaliteitscontrolenormen van buildingSMART international en garandeert een wereldwijd erkende training en certificering.

“CN3 gelooft in het creëren van waarde voor haar klanten”, vervolgt Sreelatha. “Door deze cursus te volgen, verbeteren deelnemers niet alleen hun vaardigheden, maar voegen zij ook waarde toe aan projecten en klanten.”

Wat levert de training op?

  • Diepgaand inzicht: U krijgt een uitgebreid inzicht in de BIM-processen, de organisatorische vereisten van BIM, ISO 19650-concepten, BIM-planningsdocumentatie en -sjablonen, buildingSMART-gegevensstandaarden, openBIM®-workflows, BIM-terminologie en acroniemen, enzovoorts.
  • Mondiale erkenning: ISO 19650- en buildingSMART-normen worden wereldwijd erkend, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op uw huidige kennis en op uw professionele gereedschapskist.
  • Samenwerkend leren: U neemt deel aan een samenwerkende leerervaring samen met uw collega's, met een interdisciplinaire achtergrond.

Praktische toepassing

De Professional Certification training van CN3 heeft een praktische insteek. De cursus omvat scenario's uit de echte wereld en biedt inzicht in de praktische toepassing van verschillende processen en standaarden. Daarbij is er aandacht voor projectmanagement: deelnemers leren hoe zij projecten efficiënt kunnen beheren met behulp van de nieuwste kennis die zij opdoen.

Lees meer