U bent hier:

buildingSMART is kennispartner van DigiBouw

Geplaatst: 12/07/2024

buildingSMART Nederland is dit jaar kennispartner van DigiBouw 2024: dé ontmoetingsplaats waar iedereen uit de ontwerp-, bouw- en technieksector (OBT) zich kan laten informeren en inspireren door slimme technologieën en innovatieve oplossingen die bijdragen aan de digitalisering van het bouwproces. De beurs vindt plaats op 20 en 21 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Komt u ons hier bezoeken?

Herwin Voortman, bestuurslid buildingSMART Nederland: "Het samenwerken en delen van kennis binnen de bouwsector is essentieel voor het realiseren van een efficiëntere en innovatievere bouwsector. Daarom zijn wij graag aanwezig bij DigiBouw als kennispartner."

Als partner van DigiBouw zal buildingSMART verschillende presentaties verzorgen, zowel op het hoofdpodium als in de domes. Hierbij slaan we de handen ineen met onze sponsoren. Bent u sponsor en heeft u een mooie usecase die u wilt presenteren tijdens dit event? Neem dan contact op. Als sponsor of ambassadeur profiteert u bovendien van meer voordelen: zo kunt u DigiBouw gratis bezoeken én ontvangt u een bijzondere aanbieding tijdens de beurs. Daarnaast bent u als sponsor of ambassadeur natuurlijk altijd welkom om mee te denken over onze profilering of in de adviescommissie.

We houden u de komende tijd op de hoogte van de activiteiten die buildingSMART onderneemt tijdens DigiBouw. Wilt u dit evenement niet missen? Zet dan nu alvast de data in uw agenda.

Voor meer informatie: www.digibouw.nl