U bent hier:

Uitnodiging Pre-Summit & nieuwe datum ISO 195650-bordspel

Geplaatst: 16/09/2024

In de aanloop naar het buildingSMART International Summit in Marrakesh begin oktober, organiseren we op donderdagmiddag 26 september een buildingSMART-meeting bestaande uit een ISO 19650-bordspel workshop en Pre-Summit bij onze sponsor gemeente Amsterdam. Zowel ambassadeurs en sponsoren die deelnemen aan het Summit als ambassadeurs en sponsoren die niet deelnemen zijn van harte uitgenodigd. Komt u ook?

Kom netwerken en kennis uitwisselen tijdens het Pre-Summit

26 september, 15.00-17.00 uur, Stadhuis van Amsterdam (Amstel 1 in Amsterdam)

Het Pre-Summit is de ideale gelegenheid om voorafgaand aan het Summit in Marrakesh kennis uit te wisselen en te netwerken. Deelnemers aan het Summit kunnen zich tijdens het Pre-Summit goed voorbereiden en alvast ophalen wat er tijdens het Summit behandeld gaat worden. Ook voor niet-deelnemers is het Pre-Summit interessant, om op de hoogte te zijn van wat er gaat gebeuren en wellicht mee te kunnen geven aan de deelnemers met welke vraagstukken ze zitten zodat deze besproken kunnen worden, of relaties gelegd kunnen worden tijdens het Summit. Kortom: het Pre-Summit zorgt voor een goed voorbereide afvaardiging naar dit belangrijke internationale event waar alle kennis van de openBIM wereld samenkomt.

Op het programma staat een mix van presentaties van deelnemers aan het Summit en sponsoren die niet aanwezig zijn maar wel willen delen wat hen bezighoudt. Sprekers zijn Louis CasteleynArjan ToetArjan de HaanHans HendriksJaap KolkMenno MekesJan BrouwerJorden SchuitTheo KremerPim van MeerAydemir CetinLex RansijnPepijn van der Vooren. Ook Arghavan Akbarie, finalist van de buildingSMART Awards komt aan het woord.

Na afloop van het summit is er de mogelijkheid om in de buurt een drankje te drinken en met elkaar van gedachten te wisselen.

Doe mee met het ISO 19650-bordspel

26 september, 13.00-14.45 uur, Stadhuis van Amsterdam (Amstel 1 in Amsterdam)

Tijdens het summit in Marrakesh organiseren we het ISO 19650-bordspel. Ter voorbereiding hierop spelen we het spel vóór de pre-summit met een aantal buildingSMART-ambassadeurs en -sponsoren. Een mooie gelegenheid om een gedeelte van het summit te beleven, ook wanneer u er in Marrakesh niet bij bent.

Het ISO 19650-bordspel brengt professionals en nieuwkomers op het gebied van ISO 19650 samen, om op een speelse manier bewustwording te creëren over de benodigde informatiestromen binnen een project of organisatie.

Na afloop van het pre-summit stellen we het spel beschikbaar voor de community, zodat zij dit zelf ook kunnen spelen binnen de eigen organisatie. Met dank aan BuildWise en buildingSMART Nederland.

Inschrijven

Let op: u dient zich apart in te schrijven voor het ISO 19650-bordspel en het Pre-Summit.

Ik schrijf me in voor het Pre-Summit 

Ik schrijf me in voor het ISO 19650-bordspel